Snart husägare

Nu har det hänt mycket sedan sist, jag har varit i förvaltningsrätten, haft det sista gruppseminariet, lägenheten är såld, vi har varit och kollat i huset och katterna har kommit tillbaka hem. 
Det ekar fortfarande tomt i lägenheten och tommare ska det väl bli, det blir en övergångsperiod på några månader när det kommer att vara viss oordning och svårt att hitta saker. I onsdags togs beslutet att sälja lägenheten innan visning och katterna kunde därför komma hem. Som jag har saknat dem som hade varit borta i mer än en vecka. Sedan dess har Alex sovit på mig varje natt så jag tror att de hade saknat oss också. Sigge markerade att han minsann ville åka tillbaka till Mjölby genom att lägga sig i buren igen, så tydlig. I torsdags skrev köparen på köpeavtalet och lägenheten var såld. De öppna visningarna ställdes därför in och några av våra saker har sakta börjat kika fram igen. 
Igår var vi och kollade på huset tillsammans med ägarna som gick igenom praktiska saker och vi gick igenom saker som de ville lämna kvar i huset. Allt välkomnades, det var bland annat lampor, gardinstänger, gardiner till altanen och en del verktyg. Vi gick ett varv i trädgården och kollade på var som kommit upp ur landet och vad som ska komma upp. I trädgårdslandet kommer det bland annat att komma upp sparris, det ska bli riktigt spännande att se. Vi gick också igenom olika blomster och buskar i trädgården som ska bli kul att se hur det kommer att se ut sedan. Nu är det inte många dagar kvar, om mindre än två veckor är vi husägare på riktigt, då börjar jobbet med att göra det till vårt. 
0 kommentarer