Första veckan

Nu har vi bott i Mantorp i en vecka, lördag till lördag. Vi har hunnit med några turer till både IKEA och BAUHUS, idag åkte jag en tur till. Fönsterbräden, gardiner, fler gardinstänger, en hylla och tvättkorgar fick vi med oss hem idag. Katterna fick en krok som man kan sätta deras selar i sen när de får gå ut, det blir nog bra. Min tenta är inskickad och nu ska det opponeras på måndag sen återstår enbart en reflekterande uppgift innan jag fått mina 7,5 hp som jag faktiskt slitet för under denna vår. Det ska bli skönt att få en sak mindre att tänka på, jag har så det räcker och blir över ändå. 
När vi kom hem hjälpte mamma, pappa och Niklas till att sätta upp fönsterbräden i vardagsrummet och lampan över matsalsbordet, nu är det lite mer klart än vad det var tidigare idag. Efter lite fika sa vi tack för hjälpen och ses imorgon. Imorgon ska jag och mamma åka till blomsterglädje i Motala och sedan fira mors dag och pappas födelsedag lite i efterskott. 
Katterna har kommit till ro och vant sig bra vid huset nu. Det tog inte många timmar innan de rörde sig obehindrat i huset och nu känns det inte som att de är påverkade av flytten längre. Altanen är en riktig favorit de dagar när solen inte värmer för mycket. 
0 kommentarer