Inflyttade

Jag har varit ledig torsdag, fredag och är ledig imorgon för att skriva tenta på den kurs som jag läst under vårterminen. Det föll sig lägligt i flyttarhelgen, så mellan varven har jag packat och städat en del också. Igår gick hela flyttlasset till stenstorps, en bil och en lastbil packades fulla och katterna fick mellanlanda på räfflevägen i värsta flyttkaoset. När alla åkt hem och vi insåg att vi skulle stanna kändes det lite märkligt. Jag sa till Daniel "vi får inte glömma att mäta fönstren innan vi ska åka hem". Just det, vi är ju hemma, mycket märklig känsla. Första natten sov vi gott i huset båda två, utmattade efter dagens äventyr. Lite märkligt var det att vakna och se vart vi var, men lika underbart var det att vinkla upp persienerna för att kika ut på altanen och gräsmattan och inse att detta är vårt nu (mest bankens, men ändå vårt). 
Idag har vi åkt på tur till Linköping igen, städat lite och tagit med det sista från lägenheten. Vi passade på att åka till BAUHAUS och köpa klinker och till IKEA för att köpa gardinstänger och lite annat smått och gott. När vi kom hem var vi helt slut, men då väntade flyttlådorna som behöver packas upp. Nu väntar vi på att köket ska bli helt klart. Som tur är går det att använda köket så vi kan laga mat och diska, men kaklet, spottarna och skåpen är inte klara än så det väntar vi med spänning på. 
Det har flera gånger slagit mig hur lyxigt det känns med saker som man lätt tar för givet. Till exempel att få äta utomhus (vilket Daniel påpekade att jag tjatat om i 2 år), att ha ett stort kylskåp och att kunna tvätta sin tvätt i sin egen tvättmaskin. Love it! 
Vi har haft mycket hjälp av våra föräldrar den här helgen, både med packning, uppackning och städning vilket vi är väldigt tacksamma för. 
1 kommentar
Livet i San Francisco

Älskar köksbordet! Vad mysigt! :)