Julbestyr

Idag och igår har vi julpyntat vårt hus. Igår satte jag igång med julpyntet inomhus innan Daniel kom hem från hockeyn för att få någonting gjort. Då styrde jag ihop tre julgrupper med blommorna mamma och jag köpte tidigare på dagen och satte upp julbelysningen. När Daniel kom hem satte han igång med julgranen som blev ok fin efter mycket om och men. Att tillägga är att vi har en riktigt ful minigran, men i år får den duga. Julpyntet går i grått, vitt och lite rött i år, precis som planerat. En ganska diskret julinredning som vi båda två blev nöjda med. 
Och idag skulle julbelysningen upp, det krävde sin kvinna! Daniels tålamod för mina bestyr är ofta begränsat så det blev jag som fick klättra upp på taket och skriva fast fästena till belysningen. Resultatet med en vit julbelysning mot en mörkbrun vägg blev väl inte det bästa men det skiter jag i för nu sitter den där och jag tänker inte kråla omkring på taket förrän den ska ner igen. När jag kom ner till taket fick jag skynda mig att slå in Agust present till ettårskalaset jag skulle gå på 20 minuter senare. Det gäller att använda sin tid effektivt. 
1 kommentar

Planeringsdagar

Torsdag och fredag har vi varit i Gränna på planeringsdagar med jobbet. Vi var på Amalias hus vilket jag starkt rekommenderar för dem som är sugna på en övernattning inte allt för långt bort. Supermysiga rum i små mysiga hus och en jättefin matsal. Jag tror inte att det är sista gången jag sover på Amalias hus. I torsdags började vi diskutera olika förbättringsområden som vi ska arbeta med mer i vardagen och presentera i februari, det ska bli spännande. På kvällen var temat glitter och glamour, alla gick verkligen in för det och fy tusan vilka snygga kollegor jag har!

Idag har vi blivit ordentligt överraskade, vi har spelat in en låt med tillhörande musikvideo. Så häftigt, vi sjöng stämmor i kör och tillsammans gjorde vi musik med olika slagverk. Energipåfyllnad är bara förnamnet.

 
2 kommentarer

Lycka i ett brunt skåp

Igår fick jag en idé att jag nog ville köpa ett gammalt hörnskåp och ställa i vardagrummet bredvid soffan och tv-bänken. Idag står det en handdammsugare där som vi aldrig använder så allt skulle vara ett uppköp. Det självklara första steget blev att fråga Gogo på jobbet som säger att hon har allt i sitt garage. Tyvärr hade hon slängt ett hörnskåp för en månad sedan, så typiskt. Nästa tips jag fick var att det kanske stod ett hörnskåp på Skänninge återvinning, jag skickade dit mamma som hittade två skåp för 1200 kr styck. Lite saftigt. Alternativ nummer tre bestod i en sökesannons på Mjölby köp och sälj på Facebook. Efter 5 minuter (skojar inte) hade jag fått napp på ett identliskt skåp som det jag sökte för 100 kr. Vilket kap och nu är jag överlycklig. Jag har hittat mitt nästa projekt! 
Med lite kärlek ska det nog bli fint!
0 kommentarer