Fredag lördag söndag

När helgen kom förra veckan var den mer välkommen än vanligtvis, den inleddes med en väldigt trevlig fredagkväll på Slåttervägen hos Jenny och Anton. Vi blev bjudna på god mat och väldigt gott vin. Märk väl att det var rött vin som jag inte ens tycker om, men sedan i fredags kan jag stolt presentera mig som finsmakare av även den röda karaktären av viner. Därefter mer vin, efterrätt och kortspel. Vi spelade tecknet långt in på småtimmarna. Under tiden passade jag på att sitta sönder en stol. Ena stunden satt jag upp och andra låg jag raklång på golvet och undrade vad som hade hänt. Jag sa att jag nog kanske hade lite ont i armbågen (något diffus pga alkoholintag) vilket dagen efter visade sig i två blåmärken på armbågen. Hur som helst föranledde den trasiga stolen (som sedan tidigare var ihoplimmad, bra för självkänslan att tillägga jag är inte fet jag är inte fet) ett hyrsteriskt gapskratt. Mycket roligt. 
 
I lördags ringde mamma kort efter att vi klivit upp för dagen och undrade om jag skulle följa med till Linköping. Självklart sa jag och svarade att jag var så gott som klar. NOT. Mamma dyker upp kort efter att vi lagt på och synade min bluff. Efter en halv grötfrukost, slarvsmink och en hästsvans var vi iväg. Vi var klara på eftermiddagen och hade uträttat alla ärenden, inklusive ärenden som plötsligt uppstår när man befinner sig i samma stad som IKEA. För mig kallas det galgar. 
 
I söndags begav vi oss till Väderstad efter en storstädning av huset. En liten tjeja hade fyllt 4 år och det måste ju firas. Vi gav bort en mysig bok, skulle kunna ha köpt en till mig själv också, och ett gympa-spel med Bamse. Lillasyster Stella stod för underhållningen när hon huxflux stod i hallen och hade stoppat i fötterna i Niklas skor, båtskor. Väldigt underhållande, se bara minen, det var som hon hade planerat det för att bli fotograferad. Färdig-posad och allt. 
0 kommentarer