Stress

Nu, precis nyss fick jag ett infall att jag skulle komma på någonting att skriva. Sen kom jag att tänka på vad jag har pysslat med den senaste tiden, förutom att jobba (vilket jag just nu gör en hel del av) har jag kommit iväg på en del spinningpass den senaste tiden. Igår var jag på ett riktigt bra pass, ni vet ett sånt pass när det dryper svett om en och det är svårt att sluta att svettas efteråt. Likaså var passet i torsdags riktigt bra, fredagspassen har varit mer som återhämtning än en kraftansträngning så dem är jag inte helt nöjd med.
 
Läget i kroppen är just nu lite lustigt. Jag är stressad och har svårt att sova och känner en frustration i kroppen. En frustration som känns som ett spänt gummiband som väntar på att avfyras, det känns lite som att jag har för mycket energi i kroppen som jag inte får utlopp för. Som om mina ben bara vill springa iväg, helt utan förvarning ofta. 
 
All övrig tid försöker jag hitta sätt att slappna av på, en katt i knäet eller på bröstet har hittills visat sig vara mest effektfullt. Och just det, att slå sönder saker är också rätt befriande. Till exempel garderoben och golvet vi demonterade i helgen. 
0 kommentarer

Klipp klipp

Äntligen har barret fått sig en uppfräschning. Lite tunnare och lite mindre hår att ta hand om varje dag. Älskar verkligen känslan av nyklippt hår! 
0 kommentarer

Borta bra men hemma bättre än bäst

I fredags började dagen med spinning kl. 6:45. Rumpan var något öm efter att kvällen innan ha provat på spinningen på Mantorp gym. Belöningen blev en halvdag på jobbet, sen väntade tåget mot Stockholm. Vi bodde på the winery hotel i Solna. Har man ett intresse för vin är det ett hotell jag varmt rekommenderar, jag njöt mer av den sköna sägnen, den goda frukosten och den robusta inredningen. När vi landat på hotellet tog vi en promenad till mall of scandinavia och käkade på Egon, det smakade så gott så vi åt där på lördagskvällen också. Vi såg dessutom till att sitta vid samma bord även på lördagen. Jag såg i varje fall till att prova en annan rätt andra dagen. Väl hemma på hotellet första kvällen stannade vi och tog ett glas vin i deras bar. Jag drack ett mycket gott ljust rosévin.
På lördagen började vi dagen med frukost och tog oss därefter in till centrum och strosade där i några timmar. Jag hade målet inställt på svenskt tenn för att köpa mig en rosettkrok jag trånat efter ett tag. När vi kom dit och hade kollat igenom hela affären hittade vi ingen rosett. Jag kikade därefter på deras hemsida där det står att rosetten är tillfälligt slut. Det var den långa promenaden bland överklassen för intet (nåja, lite trevligt var det ju att ha varit inne i butiken). På eftermiddagen gjorde vi första shoppingrundan i MOS, jag fick med mig många påsar hem. Andra och sista shoppingrundan i MOS gjorde vi idag på förmiddagen, jag fyllde på med ytterligare några shoppingpåsar idag innan det var dags att gå till tåget för att åka hemåt. Nu är det skönt att vara hemma med mina småkillar, hemma bäst helt enkelt.
0 kommentarer