Stress

Nu, precis nyss fick jag ett infall att jag skulle komma på någonting att skriva. Sen kom jag att tänka på vad jag har pysslat med den senaste tiden, förutom att jobba (vilket jag just nu gör en hel del av) har jag kommit iväg på en del spinningpass den senaste tiden. Igår var jag på ett riktigt bra pass, ni vet ett sånt pass när det dryper svett om en och det är svårt att sluta att svettas efteråt. Likaså var passet i torsdags riktigt bra, fredagspassen har varit mer som återhämtning än en kraftansträngning så dem är jag inte helt nöjd med.
 
Läget i kroppen är just nu lite lustigt. Jag är stressad och har svårt att sova och känner en frustration i kroppen. En frustration som känns som ett spänt gummiband som väntar på att avfyras, det känns lite som att jag har för mycket energi i kroppen som jag inte får utlopp för. Som om mina ben bara vill springa iväg, helt utan förvarning ofta. 
 
All övrig tid försöker jag hitta sätt att slappna av på, en katt i knäet eller på bröstet har hittills visat sig vara mest effektfullt. Och just det, att slå sönder saker är också rätt befriande. Till exempel garderoben och golvet vi demonterade i helgen. 
0 kommentarer