Inte riktigt som alla andra

Vi har som bekant två katter och de har valt varsin favorit. Sigge tycker inte om mig så den självklara favoriten blir ju Daniel. Alex tycker om Daniel men är som ett plåster på mig, följer efter och vill värna bli buren hela tiden. Den senaste tiden har han börjat kliva och ligga på mig på nätterna. Nu ikväll har det sett ut såhär. 
Nej, inte fullt normal. 
0 kommentarer

Promenad i solnedgången

Underbara underbara september. Ikväll hade jag sällskap av Jenny på "vetarundan" som promenadstråket visst kallas. Der var en populär runda då vi mötte många som tog samma tur som oss men åt motsatt håll. Magmusklerna gjorde sig påminda efter gårdagens spinning. Igår var det så jobbigt att det var kräkvarning och idag resulterade det i träningsvärk i magen. Ändå ganska skönt att känna att man rört på sig, annars är det mest baken som gör sig påmind. Just nu behöver jag verkligen träna för att kunna hålla fokus på alla bollar jag har i luften på jobbet. Nu längtar jag så mycket efter att fredagsspinningen ska komma igång v. 40, så bra start på dagen och avslut på arbetsveckan. 
0 kommentarer

6 km löparglädje

Idag har jag varit på BBIC-utbildning på jobbet hela dagen. Ibland behövs det en energiboost inför hösten, den fick jag idag. Det blev dock en del stillasittande så efter jobbet fick jag med mig Daniel på en löparrunda i spåret. När vi sprungit första varvet kände jag att vi lika gärna kunde ta ett varv till när vi ändå var där, så blev det. Rundan blev cirka 6 km lång vilket var skönt. Förra gången jag sprang gick det inte lika bra så det var skönt att få lite revansch på kroppen idag. 
0 kommentarer