Soldyrkare

Fönstret står på glänt och vi njuter av solen.
1 kommentar

Energipåfyllnad

Sedan jag drömde om Kroatien har livet knallat på och jag har varit en vända i Karlstad, Sollefteå och gjort två vändor till Småland varav en var en mindre turné. Jag har också lämnat in första uppgiften i kursen jag läser och hunnit med en del övertidstimmar så man kan säga att det varit fullt schema för min del. Imorgon väntar första webbseminariet, det ska bli spännande att se hur det går. Men jag laddar ju såklart batterierna ibland med, i fredags träffade jag fina vänner hemma hos Jackie som bjöd på en mysig kväll med mycket vin. Precis vad jag behövde. Tjejkväll och spinning är nog de två mest effektiva energipåfyllarna. 
En liten tur till Blomsterglädje i Motala förra helgen resulterade i dessa fina vårblommor. Det är också glädje och energi för att inte tala om ljuset utomhus. Snart är det vår.
1 kommentar

drömmer

Redan torsdag kväll och jag har varken varit sysslolös eller rastlös den här veckan heller. Jag har hunnit jobba sent två dagar, gjort naglar en kväll och måndagsspinnat. Naglarna blev jag riktigt nöjd med den här gången, perfekt längd och en lagom neutral färg. På kvällarna borde jag egentligen plugga men har istället fastnat på olika resesighter och kollat resor till Kroatien. Jag tror att jag är lite förälskad i det landet och skulle gärna styra kosan dit redan i sommar. Än så länge är det bara drömmar och att drömma kostar ju ingenting. 
0 kommentarer