Helgaktiviteter

Igår var jag och Daniel på dejt i Linköping med mat på Yellow fellow och sedan xXx - the return of Xander Cage. I veckan har vi kollat på första och andra filmen för att förbereda oss inför den tredje på bio. Det var en bra film att se på bio med alla effekter och ljudet. 
Idag tar vi det mest lugnt och gör måste-saker såsom att handla, städa och tvätta. Jag gillar lugna söndagar och den obligatoriska söndagsfikan. Jag borde egentligen slå upp en kursbok också men det väntar jag med, det tar inte lång tid innan man kommer in i gamla studentvanor. Kursen jag läser den här våren är en nationell fördjupningskurs framtagen för barnutredare inom socialtjänsten. Det ska bli roligt och en aning stressigt att läsa i vår igen, fast mest roligt. 
1 kommentar

Svartån

Idag passade vi på att gå en promenad runt svartån innan det var dags för 79-årskalas. Det är bäst att passa på när solen tittar fram. 
0 kommentarer

Det nya årets början

Nu var det en tid sedan det var jul så det är väl bäst att författa några rader om vad som hänt sedan dess. Ett nytt år har det hunnit med att bli, jag glömde mobilen hemma så jag har inte firade in det nya året med att titta ner i botten av mitt vinglas. Inte en enda blid blev det men det är väl tur... 
 
Några dagar in på det nya året kom våra vänner Jenny och Anton hit och åt middag, spelade spel och pingis tillsammans med oss. Mycket trevligt. Vi kan verkligen rekommendera "värvet" som sällskapsspel, supertrevligt och det sätter igång många trevliga samtal. 
Jag har också hunnit med att göra nya naglar, helrosa fick det bli den här gången. Neutralt och precis så som jag vill ha det. 
1 kommentar