Snöstorm

Förra helgen satt vi ute och lapade sol på förmiddagen och på eftermiddagen var det snökaos. Denna helg var inget undantag. Igår var jag och pappa och fällde träd i mulet väder med en glimt av solen och på kvällen började det snöa. Snö är för all del trevligt men när blomknopparna börjar sticka upp ur marken vill jag helst bara ha vår och sol. Det är märkligt vilka väderomslag det kan bli. 
 
I veckan har jag varit på det andra utbildningstillfället och seminariet för kursen som jag läser. Det handlade om risk-och skyddsfaktorer samt om utvecklingspsykologi. Det senare tilltalade mig, oerhört intressant. Jag har också lämnat in den slutliga versionen av den första inlämningsuppgiften, nu är det bara att invänta ett resultat och ge sig hän åt den andra inlämningsuppgiften av fyra.
 
Här hemma händer det saker också, rummet som vi kallat för bajsrummet har fått sig ett ordentligt lyft. Ny färg på tre av väggarna och ett nymålat tak. I veckan ska den sista väggen tapetseras och datum är satt för golvläggning. Det känns riktigt bra och fint blir det. Vi måste hitta ett nytt namn för bajsrummet för det stämmer inte alls överens med rummet längre. 
Dagen idag började med en gnutta kärlek och vårstädning av pälsen. 
0 kommentarer